The moment has arrived: I dag öppnar Scanpack!

23 oktober, 2018

Tre år har gått och det är dags för ännu en Scanpack på Svenska Mässan i Göteborg. Norra Europas största förpackningsmässa öppnar i dag. Klockan 10.00 slås portarna upp och sedan pågår mässan till och med fredag.

Drygt 450 utställare kommer att stå beredda att visa upp och berätta om sina material, maskiner och förpackningar för de tiotusentals mässbesökare, som väntas till Svenska Mässan i Göteborg under de fyra mässdagarna. Scanpack 2015 noterade nästan 13.500 besökare – en siffra som mässledningen räknar med ska ökas rejält vid årets mässa.

Förutom utställarnas montrar så kommer det att finnas massor med andra arrangemang att besöka och fördjupa sig i under mässdagarna. Årets Scanpack har till exempel ett mycket omfångsrikt program med seminarier, föreläsningar och konferenser och det kommer också att finnas många andra intressanta och spännande specialarrangemang, som är värda en mässa… 

Svenska Livsmedel/livsmedelsnyheter.se finns på plats. Både med egen monter (C04:22) och med medial bevakning. Kom och besök oss!

 

 

Relaterade

Häng med i Livsmedelsbranschen!
Få vårt nyhetsbrev som kommer ut
minst en gång i veckan GRATIS! 

Registrera dig, klicka här!