The Conversation – ett brännande samtal om foodtech

29 maj, 2020

Den 3 juni är det dags för Livsmedelsakademins första samtal i den nya serien The Conversation, som sänds direkt via Facebook. Ett brännande samtal om foodtech utlovas tillsammans med intressanta gäster.

Det första samtalet i den nya serien The Conversation blir en fördjupning i ämnet foodtech. Vad är det? Vem driver utvecklingen? Vad kommer härnäst? Vad vill vi se? Vad vill vi inte se? Finns det fallgropar i utvecklingen – och mycket mer kommer att diskuteras av:

Eva Johansson – professor i växtförädling på SLU i Alnarp och ledare av SLU Grogrund, som är ett program som fokuserar på växtförädling av livsmedelsgrödor. Programmet ska bidra både till att olika grödor blir bättre för Sveriges framtid och till en mer hållbar matproduktion.

Rickard Albin – utvecklingschef på Culinar, ett företag som hjälper andra livsmedelsföretag med bland annat smaksättning och utveckling av produkter och recept.

Samtalet leds av Lotta Törner, VD på Livsmedelsakademin.

Tid och plats:

3 juni klockan 09.00-10.00

The Conversation sänds live på Livsmedelsakadmins Facebook/evenemang

Relaterade

Häng med i Livsmedelsbranschen!
Få vårt nyhetsbrev som kommer ut
minst en gång i veckan GRATIS! 

Registrera dig, klicka här!