Santa Marias kampanj: Jaga tacos i naturen och vinn en bil

12 maj, 2020

Santa Maria erbjuder svenska folket att ge sig ut i naturen och jaga tacos med hjälp av mobilspelet TacoMania. Jakten kan löna sig på flera sätt – utöver frisk luft och motion, finns både en Fiat Tipo Kombi Street och tre elmopeder i vinstpotten

Att jaga tacos brukar under normala omständigheter innebära att fylla kundvagnen med tortillas, tacosås och kryddmix. Nu erbjuder Santa Maria ett lite mer utmanande sätt att samla ihop ingredienserna virtuellt med mobilspelet TacoMania.

”Nu när det fina vädret är här och vi dessutom spenderar mycket tid hemma, vill många komma ut, få frisk luft och röra på sig. Vår tanke är att erbjuda ett tävlings- och underhållningsinslag som kan göra det extra roligt”, säger Eric Wollberg, Trade Marketing Manager på Paulig, som äger varumärket Santa Maria.

Så här fungerar mobilspelet TacoMania:

1.Logga in på Tacomania.se via bankid och starta spelet i mobilen.
2. Ge webbplatsen tillgång till din platsinfo.
3. Hitta en ingrediens på kartan och ta dig till platsen för att fånga den.
4. Få en skraplott efter att ha samlat 1, 3 och 7 unika ingredienser.

Den som inte vill jaga tacos med TacoMania-spelet har ändå chans att vinna digitala skraplotter genom att köpa en Tex Mex-produkt från Santa Maria, ta en bild på kvittot och ladda upp den på Tacomania.se.

Kampanjen är ett samarbete mellan Santa Maria/Paulig Group och Miljonlotteriet. Tävlingsperioden sträcker sig fram till16 augusti 2020.

 

 

Relaterade