Picadeli fördubblar antalet salladsbarer i Tyskland

11 August, 2020

Picadeli har på två sommarmånader fördubblat sin närvaro i Tyskland genom att öppna ytterligare 200 digitaliserade salladsbarer och har nu totalt 370 salladsbarer på den tyska marknaden. Nyetableringarna sker tillsammans med den tyska dagligvaru- och conveniencegiganten Rewe.

2019 inledde Picadeli och Rewe ett samarbete i form av ett pilotprojekt. Efter ett positivt mottagande lanseras nu konceptet i ytterligare 200 av Rewes butiker belägna runt Dortmund och Nordrhein-Westfalen. Nyetableringarna innebär att Picadeli totalt har 370 salladsbarer i Tyskland.

”Vi har bevisat att Picadeli är ett internationellt gångbart matkoncept som lyckas väl utanför Norden. Efterfrågan på god och hälsosam conveniencemat är stor runt hela Europa och nu får vi chansen att erbjuda vår hälsosamma snabbmat i ytterligare en tysk region”, säger David von Laskowski, VD och koncernchef för Greenfood Group och Picadeli.

”Picadelis koncept med sina högteknologiska salladsbarer är det säkraste på marknaden. Därför får vi nu flera förfrågningar från aktörer som önskar byta vårt salladskoncept. I takt med att samhället öppnar så kommer vi fortsätta vår intensiva etableringsplan i Europa.”

 

 

 

Relaterade

Häng med i Livsmedelsbranschen!
Få vårt nyhetsbrev som kommer ut
minst en gång i veckan GRATIS! 

Registrera dig, klicka här!