Patrick Axzell är ny VD för Orkla Confectionery & Snacks Sverige

Orklas svenska kex- och snacksföretag får ny VD

12 januari, 2022

Patrick Axzell har utsetts till VD för Orkla Confectionery & Snacks Sverige. Han kommer närmast från rollen som vice VD och försäljningsdirektör på Skånemejerier.

Patrick Axzell är också välkänd inom Orkla, där han tidigare har verkat i ledande befattningar inom marknad och försäljning, senast som försäljningsdirektör retail för Orkla Foods Sverige.

”Jag är mycket glad över att Patrick har accepterat rollen som VD för Orkla Confectionery & Snacks Sverige. Vi har ambitiösa planer för tillväxt på den svenska marknaden och jag tror verkligen att Patrick är rätt person att leda denna resa tillsammans med resten av den svenska ledningsgruppen. Patrick har djup expertis inom både försäljning och marknadsföring. Utöver sin Orkla-erfarenhet har han även god kännedom om konfektyr- och snackskategorin efter femton år varav tio år på Cloetta. Jag ser verkligen fram emot att välkomna honom till teamet”, säger Ingvill Tarberg Berg, CEO på Orkla Confectionery & Snacks.

”Jag vill bidra till framtidens goda snacks – godare för vårt klimat, godare för din hälsa och ännu godare smaker”, säger Patrick Axzell, som tillträder sin nya tjänst senast den 28 februari 2022.

Häng med i Livsmedelsbranschen!
Få vårt nyhetsbrev som kommer ut
minst en gång i veckan GRATIS! 

Registrera dig, klicka här!