OLW öppnar egen butik i Filipstad: ”En oas av snacks”

15 januari, 2021

En oas av snacks, där besökarna kan lära sig allt från cheez doodles historia till hur chips produceras i OLW:s fabrik. Det blir verklighet när OLW öppnar sin snacksbutik i Filipstad den 23 januari. Samtidigt lanserar OLW även årets första snacksnyheter.

”Vi på OLW har alltid drömt om att få öppna en egen snacksbutik. Vi kommer från hjärtat av Värmland där vi producerat våra älskade snacks sedan 1967 så att vi valt att placera butiken i just Filipstad känns både självklart och kul”, säger Frida Axelsson, affärsutvecklare på Orkla Confectionery & Snacks, som äger OLW.

Tanken är att OLW:s snacksbutik både ska locka till sig värmlänningar och snacksälskare som har vägarna förbi. Inredningsmässigt har OLW valt att behålla den lantliga tidsenliga känslan i det gamla Leko-huset i Filipstad. Dessutom har element från OLW:s produkter inkorporerats i interiören och väggarna pryds av en cheez doodles-tapet.

Utöver butiksöppningen lanserar även OLW flera snacksnyheter under januari:
OLW super cheez jalapeño är superstora ostbågar med cheez doodles-ost och spicy jalapeño.
OLW Linschips Ost & jalapeño är ett krispigt veganskt linschips.
OLW Big Cuts Havssalt & Svartpeppar är OLW:s grövsta, krispigaste räfflade chips.
OLW Linschips Sourcream & Onion har fått ett nytt recept.

Marknadschef Malou Yeung Kadir säger att OLW med dessa nyheter har tagit har tagit fasta på den veganska trenden och på att jalapeño har blivit en het populär smak.

”Samtidigt fortsätter övergången till förpackningar av fossilfri plast som bidrar till att ytterligare minska produkternas klimatavtryck.”

Relaterade

Häng med i Livsmedelsbranschen!
Få vårt nyhetsbrev som kommer ut
minst en gång i veckan GRATIS! 

Registrera dig, klicka här!