Nu kommer en vegetarisk matkasse för barnfamiljer

8 augusti, 2019

Årstiderna, som levererar ekologiska matkassar med grönt fokus, har sett en stor efterfrågan från barnfamiljer på en vegetarisk matkasse med färdiga recept, som samtidigt är barnvänliga. Efter provsmakningar och uträkning av näringsinnehåll lanseras nu den nya produkten Vegetariska Barnkassen, som levereras från och med 2 september.

Rätterna i matkassen, till exempel chilis sin carne, grönsaksbullar med potatis och veggiepizza, är uppbyggda kring grönsaker som kompletteras med ostar, ägg, färsk pasta och vegetabiliska proteiner i form av bland annat bönor, korn och linser. Matkassen är 100 procent ekologisk som Årstidernas övriga sortiment.

”Det är så roligt att få inspirera med vegetarisk mat för hela familjen. Jag älskar grönsaker och vet många barn som tycker om det precis lika mycket. Det gröna köket är framtidens mat för många familjer, oavsett om man väljer att äta vegetariskt några dagar i veckan eller om man väljer att leva helt vegetariskt”, säger Pernille Skjødt, som är kocken bakom matkassen.

Relaterade

Häng med i Livsmedelsbranschen!
Få vårt nyhetsbrev som kommer ut
minst en gång i veckan GRATIS! 

Registrera dig, klicka här!