Picards produkter finns nu i frysar på Paradiset NK och Paradiset Mariatorget.

Nu finns Picards produkter i Paradisets butiker

4 oktober, 2019

Paradiset har inlett ett samarbete med Picard, som tillhandahåller fryst kvalitetsmat. Samarbetet innebär att Picards sortiment nu finns tillgängligt på Paradiset NK och Paradiset Mariatorget.

”Som frysspecialister har Picard det klart bästa sortimentet av naturliga och även ekologiska produkter. Vi har velat samarbeta med dem sedan vi öppnade och nu har det äntligen blivit möjligt vilket vi är oerhört glada över. De kompletterar vårt övriga sortiment och stärker helheten”, säger Johannes Cullberg, grundare av Paradiset.

Picard har idag sju egna butiker i Stockholm, en i Uppsala och en i Göteborg. Under de senaste åren har företaget vuxit på B2B sidan och Picards produkter finns nu även i frysar på Coop, Ica och City Gross.

Kevin Renaudin, Country Manager Picard Sverige, ser samarbetet med Paradiset som ett bra tillfälle att nå nya kunder:

”Vi har inlett samarbetet med Paradiset eftersom vi känner att de satsar helhjärtat på livsmedel av god kvalitet kombinerat med miljötänk. Detta ger Picard också möjligheten att ha sitt stora sortiment närmare kunderna som rör sig på NK och vid Mariatorget, där vi inte har egna butiker än. Paradiset och Picard har dessutom så mycket gemensamt; vi sätter båda stort fokus på produkternas kvalitet, hållbarhetsfrågor och konsumenternas livskvalitet.”

I ett senare skede kan Picards produkter även bli tillgängliga i Paradiset Sickla och Paradiset Täby.

 

 

Relaterade