Norrmejerier inspirerar norrlänningar att göra gott – i flera bemärkelser med hjälp av matinspiratörerna Emmeli Lindström, Emilia Nilsson, Anna Wiklund och Frida Lundgren.

Norrmejerier vill inspirera norrlänningar att göra gott

25 september, 2020

Norrmejerier fortsätter att lyfta fram norrlänningar i rampljuset, denna gång med hjälp av lokala matinspiratörer, som i sina kanaler ska visa hur man genom matlagning kan göra gott för sina närmaste – och för Norrland i stort

Under de senaste åren har Norrmejerier i olika sammanhang lyft fram personer som på något sätt gör något gott för Norrland. I höstens satsning ”Gör något gott. För Norrland.” vill Norrmejerier inspirera norrlänningar att genom matlagning göra något gott för familj, vänner eller bekanta – både för dem man kan träffa – och kanske än viktigare, för dem man inte fysiskt kan träffa över en middag eller fika.

”Som ett lokalt livsmedelsföretag har vi ett stort ansvar för den lokala livsmedelsförsörjningen och för att hålla vår landsände levande. Därför vill vi inspirera våra konsumenter att göra något gott för nära och kära, och samtidigt göra gott för Norrland i stort”, säger Johannes Eriksson, Brand Manager på Norrmejerier.

”Det kan vara att bjuda någon du tycker om på hemlagat eller hembakt. Lämna det goda utanför dörren eller håll distansen, men visa att ni är nära i tanken. Väljer man även norrländskt i mejerihyllan så gör matlagningen eller bakningen också skillnad för hela Norrland.”

Under hela hösten lyfter Norrmejerier fram fyra norrländska matinspiratörer, som i sina kanaler kommer att visa hur de genom matlagning ”Gör något gott. För Norrland.”:

Anna Wiklund, Lögdeå: Instagramkontot @annawii

Emmeli Lindström, Höga kusten: Instagramkontot @dromgardsliv

Emilia Nilsson, Silsjönäs: Instagramkontot @emilianilssons och YouTube-kanalen ”Emilias Jakt på Smaker”.

Frida Lundgren, Tvärålund; Instagramkontot @froken.frida

För att läsa mer om mjölk och att göra gott, se:

Relaterade

Häng med i Livsmedelsbranschen!
Få vårt nyhetsbrev som kommer ut
minst en gång i veckan GRATIS! 

Registrera dig, klicka här!