Anna Ross, LRF, Patrik Kunst, Falköpings Mejeri, Pernilla Åkerström Frid, LRF och Monica Björling, Falköpings Mejeri.

Mjölkpaket ska sprida kunskap om den svenska bonden

11 mars, 2019

Falköpings och Grådö Mejerier ger nu Bonden i skolan möjlighet att synas och sprida kunskap om den svenska maten på baksidorna av sina mjölkpaket.

LRF:s digitala läromedel Bonden i skolan visar på ett enkelt och underhållande sätt vad bonden gör och varifrån den svenska maten kommer. Nu tar Bonden i skolan plats på en rad nya baksidor på mjölkpaket från Falköpings och Grådö Mejerier.

”Det är en självklarhet att hitta nya sätt att kommunicera värdet av svensk mjölkproduktion, eller rättare sagt allt svenskt lantbruk med våra konsumenter. Mjölkpaketet är ju en reklampelare som finns framme på köksbordet och som fångar intresse. För Falköpings och Grådö Mejeri är det ju också positivt att få intressanta och läsvärda baksidor på mjölkpaketen”, säger försäljningschef Patrick Kunst på Falköpings Mejeri.

Pernilla Åkerström Frid är ansvarig för Barn- och ungdomskommunikation på LRF:

”Det är en fantastisk möjlighet att kunna nå så många och sprida kunskap om den svenska bonden och vad som händer ute på de svenska gårdarna. Blir man intresserad av att veta mer så finns det massor att förkovra sig i på www.bondeniskolan.se.”

Relaterade