Michael Sigsfors är ny CFO för Lantmännen.

Michael Sigsfors ny CFO för Lantmännen

22 april, 2022

Den 11 april blev Michael Sigsfors ny CFO för Lantmännen. Han var tidigare Director Group Controlling för Lantmännen och efterträder Christian Johansson.

Michael Sigsfors har arbetat på Lantmännen sedan 2008, bland annat som CFO och Director Business Development & B2B på Lantmännen Cerealia, och sedan 2017 som Director Group Controlling på Lantmännens ekonomi- och finansavdelning. Sedan tidigare har han även erfarenhet från bland annat Kraft Foods och Henkel.

I samband med att han tillträdde som CFO tog Michael Sigsfors även plats i Lantmännens koncernledning. Han kommer också att behålla sin nuvarande position som Director Group Controlling till dess att en ersättare finns på plats.

”Jag vill tacka för förtroendet: det känns inspirerande att ta nästa steg inom Lantmännen, och jag ser fram emot att fortsätta arbetet med att utveckla vår avdelning. Jag ser också fram emot ett tätare samarbete med kollegorna i koncernledningen och att kunna bidra med min erfarenhet från olika roller inom Lantmännen”, säger Michael Sigsfors.

Han efterträder Christian Johansson, som har valt att lämna Lantmännen efter två år som CFO.

Relaterade

Häng med i Livsmedelsbranschen!
Få vårt nyhetsbrev som kommer ut
minst en gång i veckan GRATIS! 

Registrera dig, klicka här!