Medelhavsmaten tar plats på Circle K-stationerna

12 september, 2019

Zeta lanserar ett nytt sortiment med portionsförpackad italiensk medelhavsmat, ”Zeta the Perfect Snack”, på ett hundratal Circle K-stationer i landet.

Per Nilsson, affärsutvecklare på Di Luca & Di Luca som står bakom varumärket Zeta , beskriver sortimentet som ”perfekt mat för alla som vill äta gott och fräscht även i farten.”

”Tillsammans med Circle K har vi förädlat klassiker ur medelhavsköket så att de passar som mellanmål, lättare lunch eller som snack. Medelhavsmaten är sedan länge väl dokumenterad i olika studier och känd som ett bra matmönster. Därför känns det extra roligt att i samarbete med Circle K, som är i framkant vad det gäller erbjudanden för folk i farten, göra den tillgänglig på en mer oväntad arena – bensinstationen.”

I nuläget finns ett tiotal produkter i konceptet ”Zeta the Perfect Snack”: tapenade, hummus, rostad paprika- och fetaostspread, som passar till grissini eller filoncini med rosmarinsmak, oliver, prosciutto, salami samt två olika sorters sallader. Allt går att kombinera till mellanmål, lättare lunch eller varför inte fredagsmys.

”Om kunderna gillar konceptet, kommer det förmodligen att utökas med ännu mer härlig medelhavsmat”, säger Per Nilsson.

Relaterade

Häng med i Livsmedelsbranschen!
Få vårt nyhetsbrev som kommer ut
minst en gång i veckan GRATIS! 

Registrera dig, klicka här!