Den 19 oktober startar Lidls kundklubb, Lidl Plus, i Sverige.

Lidl Sverige lanserar kundklubben Lidl Plus

16 oktober, 2020

Nu lanserar Lidl sin kundklubb Lidl Plus även i Sverige. Den nya appen erbjuder bland annat digitala kuponger och erbjudanden och kan användas av alla som handlar på Lidl.

Enligt Lidls Sverigechef Johan Augustsson har det funnits en stor efterfrågan på en egen kundklubb.

”Därför är det extra roligt att Lidl Plus äntligen startar i Sverige. Kundklubben har varit en stor framgång på de marknader där den har lanserats och jag är övertygad om att Lidl Plus kommer att bli samma succé i Sverige.”

De kunder som laddar ner appen och registrerar sig kommer att kunna ta del av rabatter, erbjudanden och digitala kuponger. Dessutom finns butiksinformation, möjlighet att delta i undersökningar och att få digitala kvitton. Användarna uppmanas också att hålla utkik efter skraplotter, som förekommer under vissa perioder. Då får användarna en skraplott dagligen när de handlar, där de kan skrapa fram ytterligare digitala kuponger och erbjudanden.

Lidl Plus kommer att utvecklas över tiden och nya funktioner kommer att läggas till. Just nu genomför till exempel Lidl i Polen ett försök med Lidl Pay, där kunderna kan betala med sin Lidl Plus-app. När Lidls svenska kunder är ute och reser kan de dessutom använda Lidl Plus-appen i andra länder.

Appen finns att ladda ned i App Store och Google Play och är i full drift från och med 19 oktober.

 

Relaterade

Häng med i Livsmedelsbranschen!
Få vårt nyhetsbrev som kommer ut
minst en gång i veckan GRATIS! 

Registrera dig, klicka här!