Glada deltagare vid Kvalitet OnLines Storträff 2018.

Kvalitetsrollens framtida utmaningar i fokus på Storträff

3 maj, 2019

Den 16-17 maj samlas kvalitets-, miljö- och hållbarhetsansvariga inom livsmedelskedjan på KvalitetOnLines storträff i Malmö, som arrangeras för nionde året i rad.

Årets program har fokus på kvalitetsrollens framtida utmaningar, där digital transformation, globalisering och hållbar utveckling skapar helt nya förutsättningar och risker. Bland föreläsarna finns bland andra Bengt Wahlström, en av de ledande experterna i Skandinavien inom omvärldsanalys och framtidsstrategi, samt Chetan Parmar från Decernis i Storbritannien, som har lång erfarenhet inom företagsmiljöanalys och riskhantering.

CSR och socialt ansvar är ett annat tema, liksom kriskommunikation, allergener och certifieringsnyheter. Totalt finns 17 föreläsare på plats och ett flertal utställare.

”På årets Kvalitet OnLine Storträff träffar du våra experter och föreläsare, branschspecifika leverantörer samt oerhört många kollegor från hela Sverige. Under två dagar kommer du att inspireras av goda exempel och få en gedigen uppdatering om vad som är nytt och på gång. Det finns också goda chanser att nätverka och mingla med branschkollegor”, berättar Lena Persson, Kvalitet OnLine.

”Det går att anmäla sig för en av eller båda dagarna och både nätverksmedlemmar och icke-medlemmar är välkomna!”

Här finns programmet och anmälan

Relaterade