Kreativ produktutvecklare – Jönköping

 

Tulip Food Company sätter god mat på bordet över hela världen. Som en av Danmarks starkaste mattillverkare är Tulip i framkant när det gäller utveckling och försäljning av god mat inom ett brett område av produktgrupper. Tulip är ett dotterbolag till Danish Crown Group med en stark självständig profil och är i framkant inom matindustrin. Tulip har 10 högspecialiserade fabriker i tre olika länder. Vid varje fabrik möter du väldigt dedikerade medarbetare som arbetar hårt för att göra världens mest välsmakande produkter samtidigt som de följer kraven för livsmedelssäkerhet. Den nyuppförda fabriken, K- pack i Jönköping, är en av de mest moderna i Europa vilken även kommer att bli din arbetsplats. Fabriken arbetar med köttförädling och detaljpackning av kött till Axfood och sysselsätter ca 155 personer.

Arbetsuppgifter
Du ska utveckla nya produkter till konsumentförpackat kött tillsammans med vår kund Axfood.
Övriga arbetsuppgifter:

  •  Förbättring och utveckling av befintliga produkter
  • Presentera och testa nya produkter, kryddor, emballage, m.m.
  • Utgöra en resursperson för produktion och kund
  • Planera och genomföra projekt
  • Göra marknadsanalyser

 
Tjänsten är placerad i Jönköping och du rapporterar direkt till Fabrikschefen.
 
Din bakgrund:
Erfarenhet från livsmedelsindustrin, kock eller annan motsvarande utbildning relevant för tjänsten.
 
Du är kreativ, utåtriktad, tålmodig, nyfiken och en flexibel problemlösare med stort matintresse. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du har en fallenhet för att arbeta självständigt, strukturerat och målinriktat.
 
Du är en van användare av Windows och Officepaketet. Även SAP används, men ingen förkunskap krävs. Du har goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift. Extra meriterande är kunskaper i danska språket.
 
Vi erbjuder
Ett spännande och utvecklande jobb i ett stort internationellt livsmedelsföretag, som har lång erfarenhet i branschen. Du får relevant utbildning, men också personlig utveckling genom kompetenta kollegor både på fabriken och inom koncernen.
 
Kontaktpersoner
Richard Diber, Platschef – Telefon: 0767-21 87 48
 
Ansökan
Ansökan ska skickas via e-post till: ansokan@tulip.se
Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas omgående.
 
Anställning
Tillsvidare på heltid  
Anställningen inleds med sex månaders provanställning.