Jim Frandsen

Jim Frandsen är ny VD för Semper

3 september, 2021

Jim Frandsen tar över ledningen av den nordeuropeiska verksamheten inom Hero Group och har utsetts till VD för Semper från och med den 1 september 2021. Han efterträder Sebastian Schaeffer som går vidare till nya uppdrag utanför ägarkoncernen Hero Group.

Jim Frandsen går in i den nya rollen som General Manager for Hero North Europe and CEO for Semper. Han har varit landschef för Semper i Danmark och Norge i mer än 12 år och har tidigare haft ledande roller inom L’Oréal och Carlsberg.

Hero North Europe omfattar Semper i Norden, Hero Benelux i Nederländerna och de två brittiska företagen Organix och Juvela.

I samband med den interna rekryteringen av ny VD till Semper presenteras ytterligare två befordringar i den nordiska ledningen.

Andreas Olofsson, Country Manager Sverige, kommer att lägga till Norge på sitt ledarskapsansvar och tillträder rollen som Country Manager Sverige och Norge.

Matilde Mortensen, för närvarande kommersiell chef för Semper Danmark, har blivit befordrad till Country Manager Danmark.

 

Relaterade

Häng med i Livsmedelsbranschen!
Få vårt nyhetsbrev som kommer ut
minst en gång i veckan GRATIS! 

Registrera dig, klicka här!