Ica lanserar färdigrätter i samarbete med Oumph!

7 maj, 2019

Ica lanserar fyra växtbaserade frysta färdigrätter i co-branding med Oumph!, som en del i sin stora vegosatsning. Rätterna har tagits fram med inspiration från världens kök, där smak och komposition har varit central.

De fyra rätter som Ica lanserar i samarbete med Oumph! är Pasta Arrabiata i en smakrik tomatsås, Morocan Tagine, en couscus-baserad gryta med tomatsås och grönsaker, indisk Tikka Masala med basmatiris och grönsaker samt Korean Noodles, som är den rätt som har mest hetta i sig. Oumph!s produkter är baserade på sojabönor och produktionen sker i Sverige.

”Växtbaserad mat är en av de starkaste trenderna vi ser just nu och i denna lansering fyller vi tillsammans ett hål i enportionssegmentet med helt växtbaserade recept från världens alla hörn. Vi ville samarbeta med ett starkt och omtyckt varumärke med innovativa och goda produkter”, säger Peter Berkesten, kategorichef på Ica Sverige.

Relaterade