Greenfood tecknar femårsavtal med Dagab värt 600 miljoner

16 juni, 2022

Greenfood ingår ett femårsavtal med Dagab som leverantör av färska frukter och grönsaker, samt sköljda, skurna och förädlade produkter. Avtalet innebär att Greenfood börjar leverera varor från och med 1 januari 2023. Det totala värdet på det nya avtalet är närmare 600 miljoner kronor.

Greenfood och Dagab har tecknat ett nytt leverantörsavtal värt cirka 600 miljoner kronor. Avtalet är en följd av Dagabs förvärv av Bergendahls Food som Greenfood tidigare har varit leverantör till. Greenfood ska leverera frukter och grönsaker från sitt varumärke Daily Greens, men även produkter från sitt Fresh-Cut sortiment bestående av färska skurna grönsaker och frukter samt måltidslösningar.

”Greenfood gör det enklare för människor att äta nyttigt och hållbart genom att erbjuda hälsosamma genvägar. Det gäller hela vårt sortiment – från vår digitaliserade salladsbar Picadeli – till vårt nya food-to-go sortiment och våra förädlade frukter och grönsaker”, säger David von Laskowski, VD och koncernchef på Greenfood Group.

Relaterade

Häng med i Livsmedelsbranschen!
Få vårt nyhetsbrev som kommer ut
minst en gång i veckan GRATIS! 

Registrera dig, klicka här!