Årets Leverantör: Fr v Anna Jallai, Axfood Närlivs, Krister Lindell, Åsa Ottersten och Christer Eriksson från Estrellas säljavdelning. Foto: Claes Salomonsson

Estrella blev Årets leverantör på Servicehandelsdagarna

8 april, 2019

Chipstillverkaren Estrella utsågs till Årets Leverantör i samband med Axfood Närlivs Servicehandelsdagar, som i år hade flyttat från Göteborg till Stockholm.

Estrella fick utmärkelsen i konkurrens med de två övriga finalisterna Spendrups och Skånemejerier. Priset delades ut av Axfood Närlivs under galakvällen i Annexet, Globen, i samband med Servicehandelsdagarna i Stockholm 7-8 april.

Så här lyder juryns motivering:

”En extremt engagerad leverantör som på bästa sätt hjälper oss att driva försäljning inom servicehandeln. Detta genom att ha en egen engagerad säljkår och en ansvarig KAM som är både kunnig, driven och som alltid prioriterar oss och våra affärer. De senaste årens fantastiska lanseringar har drivit mervärde och innovation i en redan väletablerad kategori. Lanseringar som blivit älskade av oss alla och som vi gärna har med oss i soffan till helgen”.

Servicehandelsdagarna hade i år flyttat från Göteborg till Stockholm och Älvsjömässan i syfte att locka ännu fler kunder och dessutom gjorts om till en renodlad mässdag, med fokus på försäljning, och en dag för årsmöten. Totalt samlade dagarna 1 200 besökare – kunder, gäster och leverantörer – varav 110 var utställare från olika delar av Sverige.

”Många utställare hade lagt stora resurser på utformningen av sina montrar, trots att mässan i år bara pågick under en dag. Det säger en hel del om vilken status eventet har i branschen och hos våra leverantörer”, säger Oscar Sohlberg, Affärsområdeschef på Dagab Inköp & Logistik med ansvar för Axfood Närlivs.

Estrella AB är en del av Estrella Maarud Holding AS som ägs av Intersnack. Den svenska fabriken ligger i Göteborg.

Relaterade