Två klassiska sötsaker i nytt möte: Kondisbit med Nöt-Crème och chokladpralin med smak av Delicatoboll.

Delicato och Nöt-Crème möts i nya smakupplevelser

22 augusti, 2019

Nu möts två klassiska sötsaker – Delicatoboll och Nöt-Crème – i två nya produkter. Delicato lanserar en kondisbit med fyllning av Nöt-Crème, samtidigt som Nöt-Crème lanserar en chokladpralin med smak av Delicatoboll.

”Responsen från våra kunder är väldigt positiv och de tycker att det är ett spännande samarbete mellan två svenska, klassiska varumärken. Vi är otroligt stolta att få lansera en ljuvlig pralin fylld med smak av Delicatoboll, som förhoppningsvis gör svenska folket lite lyckligare”, säger Malin Engblom Jeppsson, Printzells Confectionery, som tillverkar Nöt-Crème i sin fabrik i Hässleholm.

Pralinen förlanseras på Hemmakväll vecka 34 och kommer att finnas bland lösviktsgodiset på bland annat Coop och Ica från och med 16 september. Delicatos kondisbit med Nöt-Crème lanseras på Ica, Coop, Hemköp, Willys och Bergendahls under vecka 38.

”Vi är fantastiskt glada över samarbetet med Nöt-Crème, att kunna erbjuda så fina produkter där det bästa av våra världar möts. Kondisbiten med härligt krämig Nöt-Crème är en dröm för både fika- och godisälskaren,” säger Nadja Radwan på Delicato.