City Gross lanserar matsajt med Tina Nordström

14 maj, 2019

”Gör som Tina” är ett nytt koncept, där City Gross tar hjälp av tv-kocken Tina Nordström för att sprida matlagningstips på webben och sociala medier.

I ”Gör som Tina” presenteras en rad korta filmer där tittarna kan följa med under Tinas matlagning, allt under tiden som stegen förklaras på ett pedagogiskt vis. Att vända sig till filmer på nätet blir allt mer populärt i takt med att svenskarnas intresse för mat växer.

”På det här generösa sättet kommer vi in i svenska folkets kök! Jag älskar att tillsammans med City Gross kunna inspirera alla som vill laga god och vacker mat”, säger Tina Nordström.

Hur man pocherar ett perfekt ägg, rör till en snabb ceviche, tillagar fjällröding och krabbkakor är bara några av de saker Tina kommer att guida tittarna genom.

”Drömmen är ju att folk ska laga mer mat med känsla. Via filmerna kan man förmedla så mycket mer, självförtroendet ska knaka i höjden och snart vet alla att man smaksätter gräddsåsen med mögelost, gelé och ättiksspad”, säger Tina.

”Gör som Tina” finns från och med 9 maj tillgängligt på City Gross hemsida och filmerna rullas löpande ut på sociala medier.