Prediktiv modellering för livsmedelssäkerhet och hållbarhet för köttprodukter

8 november, 2021
DMRI (Danish Meat Research Institute) vid Teknologisk Institut reder här ut vad som är viktigt vid fastställande av hållbarhet på kött.

Sensorisk utvärdering i livsmedelsbranschen

6 oktober, 2021
Människor kan användas som mätinstrument för livsmedelskvalitet, men det kräver utbildning och strikt efterlevnad för att få giltiga resultat. Att bygga en sensorisk panel är det första steget.

God produktionshygien är ”licence to produce”

9 september, 2021
God produktionshygien är avgörande för hög livsmedelssäkerhet och god hållbarhet för de produkter som tillverkas av ett företag. Danish Meat Research Institut berättar vad som krävs.

Värmebehandling av köttprodukter – hur mycket är tillräckligt?

13 augusti, 2021
Danish Meat Research Institut har utarbetad en översikt, som gör det enklare att välja den riktiga värmebehandlingen för livsmedel, beroende på hur produkten ska användas.

Advertorials

Visa alla advertorials

Häng med i Livsmedelsbranschen!
Få vårt nyhetsbrev som kommer ut
minst en gång i veckan GRATIS! 

Registrera dig, klicka här!