Redaktionen har ordet

Vilse i köttdisken

13 november, 2019
Det har inte gått att undvika att WWF i dagarna presenterat den nya upplagan av sin köttguide, som i god folkhemsk ambition ska leda oss rätt runt de svårnavigerade blindskären i kött- och charkdisken. Nytt för i år är att WWF också kliver in i ostkylen och ifrågasätter osten som för många flexitarianer kommit att...

Mat och moral

16 oktober, 2018
I bland saknas perspektiv på maten. Om vi går två generationer tillbaka i tiden var det flera som upplevt verklig livsmedelsbrist. Min mor som växte upp före och under andra världskriget kom från en relativt välsituerad familj, men även de utvecklade system för ökad självförsörjning i skuggan av beredskap och avspärrning. Det var en utvidgad...

Vi arrangerar intressant seminarium om EMV!

5 oktober, 2018
Den 28 november arrangerar Svenska Livsmedel/livsmedelsnyheter och nord emballage/packnews ett intressant seminarium i Göteborg om EMV!

Tidningen nord emballage köper Svenska Livsmedel!

15 augusti, 2018
nord emballage har köpt Svenska Livsmedel av Tejarps Förlag AB. Svenska Livsmedel stärker nu sin bevakning av hela värdekedjan inom livsmedelproduktion. 

Häng med i Livsmedelsbranschen!
Få vårt nyhetsbrev som kommer ut
minst en gång i veckan GRATIS! 

Registrera dig, klicka här!